Tussen de buien door….

Als je goede raad geeft, moet je die natuurlijk zelf ook opvolgen en dus was ik de afgelopen twee dagen veel offline. Ik had nog wat klusjes in de tuin te doen.
Schommel Tussen de buien door overigens, want het was weer geen weer. En denk niet dat mijn laptop het weekend vrij gehad heeft, want die is flink aan de gang geweest met het converteren van de video van afgelopen donderdag. Zoals ik schreef wat ik niet tevreden met de beeldkwaliteit van het eindresultaat op basis van MPEG-import. Dus nog maar een keer de vier tapes opgenomen, nu als AVI-bestand. De conversie naar WMV ging nu beter, maar heel langzaam, ongeveer 7 uur voor 40 minuten video. Twee van de drie zijn klaar, de derde moet effe wachten totdat ik de aflevering van de EduKast voor deze week heb opgenomen. Omdat die derde video (een overzicht van de dag) maar 3 minuten lang is moet dat wel lukken voordat ik morgenvroeg weer opsta. De andere twee bestanden zijn redelijk groot, deels omdat de eerste een presentatie van ruime een uur was en de tweede van veertig minuten. Ik denk dus dat ze alleen streaming beschikbaar zullen komen via de SURFnet videoportal. Zodra ze daar staan, komt hier uiteraard een bericht.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties