Rotterdam

Vandaag ben ik in Rotterdam bij Three Ships. Ik krijg de gelegenheid om alle ‘techneuten’ door te zagen over de webservices die in versie 9 van Natschool zitten. Die webservices maken het mogelijk om ‘vanaf afstand’, dus vanuit een andere applicatie die niet op dezelfde server hoeft te staan of gebruik maakt van dezelfde programmeertaal/serversoftware etc. tegen Natschool ‘aan te praten’. Het zal je niet verbazen dat dat mogelijk is omdat de communicatie tussen die twee dan voldoet aan een afspraak (SOAP) die dat mogelijk maakt. Zie ook mijn eerder bericht
Het is de bedoeling dat vandaag een demo oplevert voor tijdens de volgende gebruikersdag van Natschool op 25 april in Den Bosch. Ik zie overigens dat ik nog niet in de sessielijst sta (hmm), toch maar effe checken.
[update] Mijn mail met beschrijving van de sessie was nog niet binne/verwerkt/verzonden, ik sta er nu wel gewoon tussen.
Andere sessies die ik sowieso kan aanbevelen zijn: deze, deze en natuurlijk ook deze.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties