TomTom in de stad

Mijn richtingsgevoel in de stad is niet optimaal. Routekaartjes op websites helpen dan vaak niet al was het maar omdat het soms moeilijk is om te bepalen waar boven of onder zit en straatnaambordjes ook niet altijd te vinden zijn. Afgelopen dinsdag in Heerlen en gisteren in Leiden heb ik daarom dankbaar gebruik gemaakt van het feit dat ik altijd mijn GPS-ontvanger bij me heb én de mogelijkheid in TomTom-navigator om een ‘wandelroute’ te laten berekenen.
Inclusief indicatie van je looptempo én aankomsttijd.
Enige nadeel: het vreet stroom en de accu van de Qtek stroomt dan ook snel leeg.
Maar de GPS-ontvanger functioneert ook in de stad tussen gebouwen goed genoeg. En het is een redding voor mensen die anders helemaal de weg kwijt raken. ;-)

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties