Bits, Brains & Games

Ik vertelde er al kort even over in de EduKast aflevering van afgelopen weekend, en ook bij Willem Karssenberg kon je er al over lezen, aanstaande woensdag en donderdag vindt in Veldhoven de CvI conferentie voor ICT en onderwijsvernieuwing voor BVE en VMBO getiteld Bits, Brains & Games plaats. Geen kleintje, met naar verwachting zo’n 1800 deelnemers en een groot aantal sessies overdag én ’s avonds.
Het BVE en VMBO is een relatief onbekende wereld voor mij, ik ben immers meer bekend met de Hoger Onderwijs wereld. Maar daarom eigenlijk ook wel handig. Willem en ik zullen namelijk tijdens die twee dagen een weblog bijhouden dat daar speciaal voor ingericht is (Feed) en op de woensdagavond een weblogworkshop verzorgen. De presentatie daarvoor staat al bij Willem online.
En juist bij dat live-bloggen is het handig dat ik er waarschijnlijk weinig mensen ken. Dan gebruik je toch wat gemakkelijker de pauzes en zo voor het bloggen. Hoe dan ook, het beloven twee interessante en inspannende dagen te worden. En ik moet zeggen dat het eigenlijk wel een ongekende luxe is dat alles voor me geregeld wordt.
Daarvoor alvast bedankt Willem!

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties