Bits, Bits, te veel (of te weinig) Bits

Terwijl Willem eindelijk aan het livebloggen is, even een korte evaluatie van gisteren op mijn eigen blog.
Zoals je hebt kunnen zien zijn we er gisterenavond toen iedereen aan het feesten was eindelijk in geslaagd de filmpjes die we gemaakt hadden online te zetten.
Nog steeds niet alle materiaal overigens, ook Dailymotion (waar we de filmpjes nu geplaatst hebben) heeft zo nu en dan problemen met het converteren ervan (terwijl ze allemaal op dezelfde manier gecodeerd worden) en de film van de workshop van gisterenavond (Willem in actie) is 45 minuten lang en 300 MB groot, dus met die uploaden wacht ik maar even tot vanavond als ik weer thuis ben.

Een aantal observaties:
* Het aantal sessies over weblogs/wiki’s etc. is nog heel beperkt.
* Internettoegang zowel via pc’s waar mensen hun mail kunnen checken, als draadloos is onmisbaar tijdens zo’n congres. Maar de pijp naar buiten is de bottleneck bij een congrescentrum en daar kun je als organisatie niet veel aan doen.
* Ook bij deze conferentie is het netwerken zeker zo belangrijk als het bijwonen van de sessies. Nu ken ik maar een paar mensen hier maar je ziet dat de deelnemers zeker niet alleen voor de presentaties komen.
* Het zelf laten vertellen van een verhaal door deelnemers/standhouders vind ik veel leuker dan het alleen maar schrijven van berichten over het congres.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties