Podcasting, wat een onzin!

“Het aantal FeedBurner-podcastluisteraars is de afgelopen anderhalf jaar gestegen met gemiddeld 20 procent per maand naar 1,6 miljoen, en tegen het einde van dit jaar zouden dat er 5 miljoen moeten zijn. Het aantal luisteraars van een podcast verschilt enorm. Sommige worden door enkele tienduizenden internetters beluisterd, zoals de uitzendingen van de New York Public Radio. Andere podcasts daarentegen worden alleen door een klein groepje vrienden en familie gedownload en afgespeeld.”

(bron)

Zoals zo vaak blijkt niet zozeer het bericht zelf (in dit geval op tweakers.net) maar het commentaar van bezoekers interessant leesmateriaal te zijn. Natuurlijk zitten er ook positieve reacties tussen, maar als de tien reacties die er nu staan maatgevend zijn voor de gemiddelde tweakers.net-bezoeker dan hoef je er daarvan als podcaster niet veel als luisteraar te verwachten. ;-)

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties