Natschool Gebruikersdag – Get connected met webservices

Vandaag ben ik in Den Bosch bij de gebruikersdag van Natschool. Ik mag aan het einde van de dag, van 15.30-16.30 uur een de sessies verzorgen. In mijn geval (sessie 13) gaat het over het gebruik van webservices in Natschool.
Technisch onderwerp, daarom ook een kluif om een niet te technische presentatie te verzinnen. Ik heb in ieder geval een aantal demo’s die laten zien wat je kunt doen. En ik hoop ook wat tijd over te houden voor de inhoudelijke discussie op het einde.
Van de presentatie en demo’s heb ik al filmpjes gemaakt met Camtasia. Ze zijn nog wat ruw, je ziet er mijn denkproces nog in terug, zo vergeet ik bijvoorbeeld in de presentatie te vertellen wat de doelstelling is, terwijl ik dat dan wel weer toelicht. Zal vanmiddag wel beter gaan met de extra stimulans van echte toehoorders. ;-)

Het is in ieder geval wel prettig dat ik hoe dan ook niet afhankelijk ben van het netwerk. Ook als vanmiddag alle verbindingen naar buiten uitvallen kan ik wat laten zien.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties