Secrets Of Videoblogging

secrets-of-videoblogging

Als je een boek schrijft over videoblogging dan helpt het natuurlijk wel als je een goed bekeken site hebt waarop je het kunt aankondigen Het boek Secrets Of Videoblogging van Michael Verdi, Diana Weynand en Ryanne Hodson leverde daarom gisteren meteen al de nodig buzz op. Natuurlijk te bestellen via Amazon.com. Bol.com wist er nog niets van, Proxis wilde hem wel leveren, ook al betaal ik dan 22,95 euro voor een boek dat in de VS voor $16.49 (ongeveer 14,09 euro) exclusief verzendkosten de deur uit gaat. Maar dat is dan weer goedkoper dan Amazon.de die er 28,90 euro (excl. verzendkosten) voor durft te vragen. In het filmpje verbaast Michael zich over de lange tijd die het kost om zo’n boek te maken. Het toont ook aan wie er hier geld gaat verdienen aan hun inspanningen. Of het wat is hoor je nog wel, ik heb hem maar gewoon bij onze Belgische buren besteld.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties