SURF-JISC Staff Exchange

Gisteren was ik in Naarden bij de tweede SURF-JISC Staff Exchange. Meer inhoudelijke verslaglegging kun je vinden bij Wijnand Aalderink en Wytze Koopal. Ik kon er helaas alleen gisteren bij zijn maar kon, met dank aan de voor de Britse gasten nog steeds onbegrijpelijk betrouwbare en punctuele Nederlandse Spoorwegen gewoon blijven tot na het diner en de trein van 22:55 uur vanuit Naarden-Bussum pakken om om 00:52 uur in Deurne aan te komen. Dat ik daarbij een overstap van 8 minuten in Eindhoven aandurfde én dat de NS op de website al de platformen voor de treinen durft aan te kondigen waren twee dingen die in het Verenigd Koninkrijk ondenkbaar zijn. Een website zou daar geen overstap van minder dan 15 minuten weergeven en het platform wordt tamelijk last minute vastgesteld.
En hoewel de relatie treinen en samenwerking tussen JISC en SURF vergezocht lijkt, was het gisteren een terugkerend thema (en op de details daarvan ga ik niet in). Het was in ieder geval goed om te zien dat beide organisaties voldoende verschillend zijn, maar toch ook weer hetzelfde om samenwerking mogelijk en zinvol te maken. En het helpt dan dat we beide dingen hebben waar we van elkaar kunnen leren. Al was het maar kennis van treinen. ;-)

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties