Verkoop je sessie zelf

Even los van de discussie of je nu wel of geen sprekers moet hebben en ja, het valt nog even te bezien hoeveel sprekers dit aandurven vind ik het een prima idee: vraag sprekers voor een conferentie (niet zomaar een conferentie in dit geval) een videoboodschap in te spreken waarin ze uitleggen wat ze gaan doen in hun sessie. Vind je hun videoboodschap oninteressant, dan weet je dat je die sessie links kunt laten liggen, want daar ga je dan ook niets aan vinden. En als een spreker dat niet wil? Tja, daar kunnen verschillende redenen voor zijn, maar ik denk dat het voldoende reden zou zijn om hem/haar niet uit te nodigen om te spreken of een sessie voor te zitten.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties