Podcast Academy #2

Ik ben een stuk verder in het bekijken en beluisteren van de videos van de Podcast Academy. Niet alles was even interessant of even goed te volgen, maar ja dat is het voordeel van video, dan spoel je gemakkelijk door.
Inmiddels zijn ook de laatste drie video’s die ik graag nog wil bekijken beschikbaar: Music and Licensing door CC Chapman, Recording Interviews and Phone Calls door Doug Kaye en Video Podcasting door Steve Garfield. Maakt het totaal op mijn iPod Video 4,09GB.

Een heel andere (audio-)download die ik je kan aanbevelen is die van de presentatie van James Surowiecki over die hij gegeven heeft tijdens de SXSW Conference 2006.
Je kunt het bestand (28,9MB – 1 uur 3 minuten en 17 seconden) via deze link downloaden.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties