Skypecasting

“Skype in 2003 was mostly about you and someone else communicating, 1 to 1. Of course in 2004 we had conferencing of up to 5. But they were mostly private affairs. Family, cliques. Skypecasting is about groups, about public. About conversations: moderating, facilitation, sharing. Skype is about global connections and exchanges. Skypecasting is your village, your pub, your community. Live, real-time, now.”

(bron)

De aankondiging zegt “Skypecasting changes forever the idea of podcasting” en dat is natuurlijk altijd een aandachtstrekker. Maar helaas is de bèta blijkbaar nog niet beschikbaar en ook de site is (zoals voorspeld) nog niet functioneel genoeg om helder te krijgen of dit nou meer is dan de mogelijkheid om met een onbeperkt aantal personen te skypen binnen een vergadering die je online kunt aankondigen. Of dat dan ook voor video gaat werken en of je die vergadering dan kunt opnemen zijn zo twee van de vragen die ik heb.

[11:34] Er is nu meer info en ook een downloadlink. Het zelf maken van een Skypecast lukt me nog niet, ik kom bij een inlogformulier dat mijn gebruikersnaam en wachtwoord niet slikt.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties