iGlance – yet anther chat client?

iGlance biedt nog niet veel informatie op hun websites. Het is een gratis, open source, (voice-)chat tool. Op het moment nog alleen voor Windows (is dus wel een beperking) en nog met hun eigen communicatieprotocol (nog een beperking). Positief is dat de screenshots er niet slecht uitzien, ze aangeven voornemens te zijn SIP-ondersteuning te gaan bieden, en het feit dat ze desktopdeling aankunnen. Dat samen brengt ze in het speelveld van o.a. Festoon. Nadeel van Festoon is dat het op mijn laptop vastloopt zodra ik een verbinding probeer op te zetten. iGlance laat ik nog even voor wat het is, zodra het verbinding met andere tools dan met zichzelf kan opzetten wil ik het wel eens downloaden en testen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gerard
14 jaren geleden

Dat het op jou laptop vastloopt is voor jou persoonlijk een nadeel, verder heeft daar niemand last van hoor.

Ik zal het zometeen eens proberen met mijn (identieke?) hp 6220 laptop. Als ik ook vastloop laat ik het je weten.

Pierre
14 jaren geleden

Ja zeg, als het bij mij niet werkt, dan kan het toch niet veel zijn! ;-)
Ik heb het vermoeden dat hij ergens toegang toe moet hebben waar ICT Services een stokje voor steekt.

Gerard
14 jaren geleden

Net even Festoon geïnstalleerd op de laptop (wel via de Fontys Installer) en het werkt allemaal prima.