Over Macs en ijsjes

“Ongeveer een week geleden stuurde McAfee, maker van antivirus-software, een alarmerend persbericht de wereld in: ook de Mac wordt gevoelig voor virussen. Dat is redelijk spectactulair nieuws, want ik ken best wel wat Mac-gebruikers en geen enkele bezitter van zo’n computer gebruikt antivirussoftware.”

(bron)

Inderdaad tamelijk spectaculair nieuws. Dat zou dit filmpjes (Quicktime nodig!) dat onderdeel uitmaakt van deze serie Apple-reclames een stuk minder ‘waar’ laten blijken.
Maar goed, laten we op dezelfde manier een bericht schrijven: gisteren nam het aantal externe auteurs op de wiki voor de DU Masterclass met 50% toe! Blijft overigens de vraag of daar (die virussen op de Mac!) verandering in gaat komen. En om te begrijpen waarom dit nou ook over ijsjes gaat moet je het bericht bij Maarten Volder even lezen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dappere Bas
Dappere Bas
14 jaren geleden

McAfee wil maar wat graag dat er virussen gaan rondwaren op een mac. Helaas zijn er nog geen mac-gebruikers zelf die over virussen op hun mac klagen.
Tot zover dus een ‘gerucht’ welke door McAfee de wereld in is geholpen.