Bloglines en Flash Enclosures #3

Ik weet niet of het heel erg is als ik aangeef dat ik iets wat ik gisteren een goed idee van mezelf vond, niet langer zo slim vind. En daarom ook niet meer ga doen. In dit bericht en dit bericht schreef ik namelijk over het uitbreiden van de mogelijkheden van Nucleus om, op basis van een URL die leek naar uitsluitend een SWF-bestand te verwijzen, een verwijzing naar een SWF-bestand mee te sturen dat op zijn beurt een FLV-bestand (een video) gebruikt om af te spelen.
Probleem daarbij is echter dat als jij de in de enclosure getoonde link zou openen in je browser, dan dat bestand zou downloaden en offline zou gaan, het niet meer zou werken. En dat was een van de hoofdbezwaren die ik had tegen de implementatie van VODcasting zoals vorig jaar die door Jet-Stream geïntroduceerd werd.
Dus zal ik dat wat ik met de video over de eendjes deed gisteren niet meer doen. Tenzij iemand een manier weet om via PHP die twee bestanden écht samen te voegen zodat het resultaat ook offline af te spelen is.
Natuurlijk zijn de aanpassingen afzonderlijk daardoor niet voor niets geweest. De nieuwe URL is korter en daardoor handiger en het kunnen opnemen van een SWF in een enclosure en het testen dat Bloglines daar iets mee kan is/was ook zinvol.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties