Vier jaar ICT en Onderwijs BLOG

taart - Klik voor grotere versie

Aangezien ik vandaag in overleg zit met minimaal twee vaste lezers van dit weblog zal ik het woord taart niet in de mond nemen. Maar het is vandaag al weer 4 jaar geleden dat ik, als je telt vanuit het oudste hier in de database aanwezige bericht, met dit weblog begon. En omdat ik zo af en toe over verjaardagen van anderen schrijf, kon ik daar natuurlijk niet omheen.

Vorig jaar zei ik nog dat je Skype kon gebruiken voor het achterlaten van een audiobericht (als je dat wil natuurlijk), dit jaar kan dat uiteraard via ODEO.
Zet even in het tekstveld of je het erg vindt als ik het audiobestand hier bij de reacties toegankelijk maak!

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
mf
mf
14 jaren geleden

Jeetje, 4 jaar alweer. Gefeliciteerd Pierre, ik volg je nog steeds dagelijks (met veel plezier)!

Jan Jacobs
Jan Jacobs
14 jaren geleden

Pierr, van harte, niet omdat je er zelf om vraagt, maar omdat je een goede bron bent in deze turbulente wereld. Dus dank voor al dat geblog! Ga door!

Evert van Malkenhorst
Evert van Malkenhorst
14 jaren geleden

Pierre, proficiat. Je hebt een super interessante blog voor mij. Ik vind het ook uitermate bij onze tijd passen om kennis te delen met anderen en vervolgens samen te werken. Jij krijgt er ook iets voor terug. Maar super dat je al dit werk en tijd wilt investeren.

DuiMDog
14 jaren geleden

Dat wóórd moet je ook niet in de mond nemen, je moet het ding zelf méénemen!
(maar alsnog gaan halen kan ook!)
Evengoed van harte gefeliciteerd!

Gerard
14 jaren geleden

Grappig, precies vandaag ben ik 12,5 jaar bij jou werkgever.

Als je in de buurt bent, er is gebak om 13.00 uur. :)

Fred Zelders
14 jaren geleden

Pierre,
Gefeliciteerd met je ICT en Onderwijs BLOG!
Ik wijs anderen er regelmatig op omdat ik vind dat
a) het een schoolvoorbeeld is van hoe je kennis kan delen via dit fantastische medium (het web en dan een blog in het bijzonder) en
b) er heel veel nuttige en handige informatie te vinden is (ook voor niet-edu-ers zoals ik)

Ik kom hier bijna dagelijks en altijd met veel plezier.

Willem
14 jaren geleden

Je eerste bericht begon met een tweetal voorbeelden uit de praktijk waarbij bewezen werd dat elke beveiliging gekraakt kan én zal worden. Het afgelopen jaar werd zelfs je weblog een keer gekraakt. Zo zie je maar hoe waar het is wat we hier dagelijks mogen lezen:-) Pierre, veel succes verder en volgend jaar met je eerste lustrum kunnen we wel een leuk mini symposium of zo organiseren om het met echt gebak te vieren!

Sybilla
14 jaren geleden

Pierre, van harte! Dank voor je nimmer aflatende enthousiasme om deze plek met voor velen wetenswaardigs te vullen.

Gerard: ook jij natuurlijk van harte gefeliciteerd! Ik steven (slechts) af op de 7 jaar bij jouw en mijn werkgever… ;)

Florina Blokland
Florina Blokland
14 jaren geleden

Pierre, dagelijks lees ik je blog. Inspirerend, prikkelend en uitdagend. Van harte, en dank dat je dit al 4 jaar doet, niet uit eigen belang, maar in ons aller belang!

Stefan
Stefan
14 jaren geleden

Pierre, van harte! Je weblog is voor mij zeer inspirerend.

WoW!ter
WoW!ter
14 jaren geleden

Pierre,

Gefeliciteerd, Ik zit morgen op slechts een kwart. 4 jaar is wel al heel lang in Internet land.

Tom
Tom
14 jaren geleden

Gefeliciteerd!

Pierre
14 jaren geleden

Dank jullie allemaal voor de felicitaties. Ik stelde de webtart die ik dinsdag kreeg ook erg op prijs! Uitleggen wat dat nou weer is, kan (mag?) ik niet. :-) Overigens was er vandaag nog een 4-jarige, dus wie weet is dat mini symposium volgend jaar helemaal zo gek nog niet.

Hans Mestrum
14 jaren geleden

Beter laat dan nooit: proficiat met deze mijlpaal. 4 jaar! En met zoveel mooie initiatieven en projecten. Je bent een echte pionier Pierre!