IMS Webinar met Rob Abel

IMS webinar - Klik voor grotere versie

Vanavond tussen 20:00 – 21:00 uur was ik online in Horizon Wimba om te luisteren (en kijken) naar de “Webinar” verzorgd door Rob Abel, de CEO van het IMS Global Learning Consortium getiteld “What’s Next in Learning Technology in Higher Education”. De webinar is opgenomen en je kunt hem bekijken en beluisteren door naar deze pagina te gaan. Je moet daar je naam invoeren en dan krijg je toegang tot de opname. Voor het bekijken is Quicktime nodig.
Het was voor mij voor het eerst als deelnemer bij een Webinar. Ik had liever video gehad (ik vind een pratend hoofd ook toegevoegde waarde hebben). Maar al met al is het een goede aanvulling op de bestaande presentaties en een manier waarop IMS meer mensen kan bereiken dan anders.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties