Is het een complot?

“Ooit dacht men dat de aarde plat was. Inmiddels weten we wel beter, maar een nieuwe discussie komt op: virtueel kan ook alles en een nieuwe platte aarde dient zich aan. Interessant is de link tussen de platte wereld en de oplossing van social communities die Thomas L. Friedman schetst. In het VINT-symposium van 13 juni a.s. zal hieraan volop aandacht worden besteed.”

(bron)

Toen ik de titel “Is de aarde plat?” in SharpReader voorbij zag komen dacht ik even dat Frank Janssen het boek dat we woensdag als sprekers bij de Masterclass gekregen hadden gisteren in één ruk uitgelezen had. Maar het bericht was van Menno van Doorn en als ik het zo lees is de relatie met woensdag toeval.
Het bericht is gelukkig voor mij niet meer dan een teaser die er voor zorgt dat ik het boek zeker ga lezen, wat het congres betreft zal ik het moeten doen met het verslag/de foto’s/video’s/podcasts achteraf.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties