Gabcast settings

Bij deze de settings zoals ik die heb gebruikt om er voor te zorgen dat Gabcast.com audioberichten die ik er via de telefoon inspreek direct kan doorplaatsen naar mijn weblog hier.

gabcast - Klik voor grotere versie

De app-path is hetzelfde als bij Dailymotion, dus iets in de trand van ../nucleus/xmlrpc/server.php
Username en password spreken voor zich.
Het blog ID moet je even in Nucleus opzoeken, in dit geval heeft het blog dat ik gebruik ID 1
En de <title> tag is datgene dat er voor zorgt dat Nucleus de title uit het bericht kan halen.

Ik heb overigens de titel van het channel aangepast dat heet nu “Audiopost” in plaats van “ICT en Onderwijs BLOG” omdat Gabcast de titel van het channel gebruikt in de titel van de posts. En dan vind ik “Audiopost #6” logischer dan “ICT en Onderwijs BLOG #6”. Je kunt zo overigens ook zien hoeveel audioposts ik al weggegooid heb, want de nummering loopt gewoon door.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties