0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hans Mestrum
Hans Mestrum
14 jaren geleden

Mooie applicatie Pierre! Begrijp ik het goed dat je naar Londen in moet bellen? Gaat dat dan niet in de papieren lopen of valt dat wel mee denk je?

Pierre
14 jaren geleden

Tja, het kost zo tussen de 40 eurocent en ruim een euro per minuut afhankelijk van je GSM-aanbieder.

Overigens heb ik inmiddels een goedkopere oplossing: ik bel mijn 040-nummer (10 euro per jaar via Talkin2ya en dat schakelt me via mijn Asterisk-server rechtstreeks (gratis) via een van de VOIP-opties van Gabcast door naar de opnamelijn. Dan zijn het gewoon de kosten van een mobiel naar vast gesprek in Nederland.
Wellicht als iedereen via dit formulier vraagt of ze ook een NL-nummer willen openen dat dat helpt? Ik heb het zojuist in ieder geval even gedaan.