Even uitwaaien

Zoutelande 2006

Afgelopen weekend was ik een paar dagen met het hele gezin in Zoutelande. Vrijdag en zaterdag vooral ook veel wind (en regelmatig een bui), maar zondag was het stralend weer. Overigens waren we voorbereid op wat wind en regen, en met een regenpak aan over het strand lopen vinden we gelukkig alle vier lekker. Ik had de oplader van de Qtek thuis vergeten en we hebben onvoldoende in de auto gezeten om hem daar opgeladen te houden, dus noodgedwongen ook geen moeite met het niet versturen van foto’s of audioberichten aan de zee. ;-) Van de zomer als we hem nodig hebben als routeplanner weet ik één ding zeker: de SIM-kaart blijft thuis. We hebben nog een ‘gewone’ GSM, die mag wel mee.
Op de Edukast-website staat een filmpje, de foto’s op Flickr staan hier.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties