Direct plaatsen met Google Video

Het is niet iets wat gisteren aangepast is, maar ik had er gisteren voor het eerst mee te maken toen ik de video van Zoutelande wilde toevoegen: de upload-procedure voor Google Video is een stuk eenvoudiger én sneller geworden.
Je kunt nu gewoon via de browser uploaden (tot max. 100MB) en de video is (bijna) direct beschikbaar. Het uploaden van mijn WMV duurde op zich nog best lang, maar het converteren naar Flash-video ging razendsnel. Waarbij je dus voorheen de client moest installeren, de video’s uploaden, metadata toevoegen en daarna uren moest wachten, duurt nu het uploaden zelf het langst. Ook de hoeveelheid gevraagde informatie is een stuk minder geworden.

Google Video - Klik voor grotere versie

Ik snap overigens alleen nog niet helemaal waarom je een mail krijgt als de upload succesvol verlopen is, je mag namelijk de browser tijdens het uploaden sowieso niet sluiten, dus zie je daar ook wel of het lukt.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties