Waar laat jij je videolinks?

Ik kwam vandaag bij een pagina van het Office of Information Technology met een overzicht van sites die educatieve video’s bevatten. Een heel generieke lijst, dus niet specifieke video’s, maar verwijzingen naar o.a. Youtube en Google Video, maar ook Macromedia Education Presentations. En soms zitten er interessante filmpjes tussen die je wilt bewaren, zoals deze uitleg op de vraag “Hoe weet je in de ruimte hoe laat het is?” bij de NASA.
Andere filmpjes zijn gewoon grappig, zoals deze viral over wat er zou gebeuren als vrouwen zich (net als veel mannen) niet zouden scheren, of wat kun je doen met Cola en Mentos, en natuurlijk deze klassieker en de clip waar ik gisteren naar linkte.

De vraag is: waar laat ik die allemaal? Ga ik ze allemaal downloaden zodat ik ze lokaal heb staan en toch niet meer terug kan vinden, opslaan in FURL, andere programma’s?
Voorlopig heb ik hier nog geen goede strategie voor gevonden. Alleen de link lijkt me niet altijd handig, want als de video er morgen niet meer is, ben je hem (neem ik aan) ook met FURL kwijt, want als die al die video’s gaat oplaan zit je zo aan je limiet.
Wat gebruik jij hier voor? Ik hoor het graag, want ik ben nog zoekende.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties