Zet de Edukast op 6!

OK, het is eigenlijk erg dat het me wat uitmaakt, maar die dikke onvoldoende die de EduKast op Podfeed.nl krijgt zit me dwars. Zoals ik in de reactie bij de aflevering van deze week ook zeg, het zal wel mijn onderwijsachtergrond zijn, maar een onvoldoende voelt nou eenmaal niet goed.
Zou ik dan niet moeten mikken op een 8 in plaats van een zesje, natuurlijk, maar ik ben ook Nederlander genoeg om een beetje bescheiden te zijn. ;-) Dus, luister eens naar een aflevering, vind je het écht bagger, dan verdien ik die score, anders stel ik een bijdrage aan een hogere score op prijs. Overigens, het kan zijn dat je in het verleden al eens een score op podfeed.nl gegeven hebt, maar die verdwijnen na een tijdje. Je IP-nummer wordt geregistreerd en afhankelijk van hoe lang geleden je laatste score was, zie je op de pagina zelf meteen of je een score kunt geven.
En natuurlijk heeft de Edukast ook een RSS-feed voor de MP3-bestanden: RSS Een overzicht van de verschillende feed-opties vind je op de Edukast-website.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilfred Rubens
14 jaren geleden

Pierre, ik zou er niet al te veel over inzitten. Jij maakt een podcast voor een bepaalde niche: mensen die belangstelling hebben voor ICT en onderwijs. Bij podfeed val je in de categorie ‘persoonlijk’. Mogelijk hebben de stemmers een andere verwachting gehad bij de Edukast.
En wellicht hoort een aantal stemmers ook tot de Geenstijl.nl cultuur (‘lekker’ afzeiken).
Ik zou zeggen: keep up the good work!

Smetty
14 jaren geleden

Bij deze is de 5 een 6 geworden. :-)
En niet omdat je het vraagt, maar gewoon omdat je het verdient. Doe zo verder.

Fred Zelders
14 jaren geleden

Ik heb gestemd en dat moet je score weer een stukje hebben opgekrikt!

DOORGAAN! :-)