Neverrest

koffer - Klik voor grotere versie

Van een goede film moet je ook niet vertellen hoe hij afloopt, dus zal ik eveneens niet te veel vertellen over de ‘stadswandeling’ die we gisteren met het koffertje van Neverrest door Den Bosch gemaakt hebben. De gebruikte tools zijn niet eens high tech, het social engineering aspect van de dag zit knap in elkaar en hoewel ik me niet ‘unheimlich‘ gevoeld heb, maakt dat het verschil. Als je dit weblog lezen de moeite waard vindt, dan moet je voor het volgende bedrijfsuitje zeker eens met ze praten. Ze doen dit ook in een aantal andere steden.
En het mooie weer (waar ik ook vandaag de zichtbare gevolgen nog van heb) hielp gisteren natuurlijk ook!

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stefan Schuur
Stefan Schuur
14 jaren geleden

…en dan kom je ook nog iemand tegen die ‘Hé, Pierre’ tegen je zegt… Heb je die foto op het toilet van Café Zomers gemaakt?

Pierre
14 jaren geleden

Je bent ook nergens meer veilig tegenwoordig. Het was trouwens het toilet van Roomz. Aan het einde van zo’n dag zie je alleen nog maar koffertjes. ;-)

gamemasters
gamemasters
14 jaren geleden

Goedemorgen,

Fijn dat je het zo leuk vond, maar wij zouden het erg op prijs stellen als je dit verhaal van je web-log zou halen. Je snapt wel waarom! Hoe minder mensen weten, hoe leuker ons spel is.

Groetjes

Pierre
14 jaren geleden

Beste gamemaster,

Ik heb de summiere info over de soort tools weggehaald maar het is nu een verhaal dat (zeker als je het vergelijkt met wat er op andere plekken staat) zo weinig ‘weggeeft’ dat ik geen reden zie om het helemaal te verwijderen.