0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gerard Dummer
Gerard Dummer
14 jaren geleden

Dag Pierre,

Zou wel mee willen doen maar zie niet hoe ik me kan aanmelden.

Pierre
14 jaren geleden

Hoi Gerard,

Oei, de Skypecast liep van 20:00 – 21:00 uur, dus nu zul je inderdaad niet meer kunnen aanmelden. Het uiteindelijke toegang krijgen bleek inderdaad minder helder dan ik gehoopt had (het was ook mijn eerste skypecast). Ook ik als host zg de link om toegang te krijgen pas exact op het aangegeven moment. En nu nadat de officiĆ«le tijd is afgelopen krijg ik ook geen toegang meer omdat ik dat venster afgesloten heb.

Ik zal later vanavond een post plaatsen over de ervaringen. En hij wordt gegarandeerd nog vervolgd (al kan dat na de vakantie zijn).

Gerard Dummer
14 jaren geleden

Dag Pierre,

Ik zag je bericht om ongeveer kwart voor negen binnenkomen op mijn Feedreader. Daar zat dus al een vertraging op de lijn. Ik dacht al: wie gaat er nu onder een voetbalwedstrijd Skypecasten.

Pierre
14 jaren geleden

Ik zal de volgende keer ruimer vooraf aankondigen.