15 jaar CWIS-NL

Zo zie je maar dat je ten onrechte soms dingen gaat verwachten. Gisteren was de jubileumbijeenkomst CWIS-NL ter ere van hun 15-jarig bestaan. Ik kon daar helaas niet bij zijn, maar keek gisterenavond natuurlijk wel even bij Google en FLickr of er verslagen en/of foto’s stonden. Niets van dat alles. Tot nu toe blijft de oogst beperkt tot een verslag van Willem Karssenberg waarin notabene staat dat Wim Veen uitgebreid stilgestaan heeft bij Edublogs.nl. Daar moeten toch foto’s / audio- of video-opnames van zijn?!
Ik geloof dat ik gewoon te verwend aan het worden ben wat dit betreft. Maar, eigenlijk ga ik er ook weer niet vanuit dat ik daar de enige in ben en zullen we ons moeten realiseren dat de verwachtingen wat dit betreft toenemen.

Hoe dan ook, met vertaging en vanaf afstand bij deze alsnog mijn felicitaties aan de mensen achter CWIS. In deze business is 15 jaar een eeuwigheid. En als je zo lang met je tijd mee kunt gaan is dat knap.

[update] Er staan nu ook berichten bij Moqub’s bibliotheek van dingen en inter-net-viewer

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Willem
14 jaren geleden

@Pierre,
Gisteren inderdaad geen foto’s gemaaakt. Alleen Elize heeft op een gegeven moment een paar kiekjes geschoten. Verder geen audio/video opnames…

Elise
14 jaren geleden

Dat er geen video-opnames zijn is helaas mijn schuld. We waren het van plan en ik ben vergeten het te regelen:-( Sorry! Maar op korte termijn verschijnen de presentaties op http://www.cwis-nl.nl.

Moqub
Moqub
14 jaren geleden

Hoi Pierre,

ben nog niet toegekomen om verslag te maken en Sybilla (die gezellig naast mij zat) ook niet denk ik. Het was een lange dag en er is genoeg te melden. Het verslag zal deze week of in het weekend wel geplaatst worden.

Groeten, Moqub

Pierre
14 jaren geleden

Ehm, ik moet bekennen dat ik bij het nalezen van mijn bericht en de reacties me wat laat realiseer dat je dit ook als een verwijt aan de deelnemers van de dag kunt lezen. Het was als generieke verzuchting bedoelt (dus niet op personen gericht), maar komt mogelijk anders over. :oops: