Indianapolis

Indianapolis

Ik ben vandaag de hele dag onderweg op weg naar de alt-i-lab 2006 conferentie in Indianapolis. Mijn trein vertrekt over een uurtje en de NS heeft het vandaag extra spannend gemaakt door op het traject Deurne – Eindhoven te werken (geen intercity, minder stoptreinen), geen treinen te laten reiden tussen Utrecht en Schiphol (neem lekker de bus) en ook de omweg via Rotterdam komt onderweg nog werkzaamheden tegen. Gelukkig heb ik mijn boardingpas al uitgeprint en wel bij me. Zojuist nog een backup van de schijf van mijn laptop gemaakt, er zijn zo van die dingen die je normaal niet (vaak genoeg) doet, maar op zo’n dag toch maar even moet doen.

Netwerkvoorzieningen in hotel/congrescentrum zouden goed moeten zijn (al betaal je daar extra voor), dus ik hoop gedurende de week te kunnen posten. De Olympus laat ik thuis, fototoestel, webcam en iPod video gaan wel mee (die laatste voornamelijk ook voor in het vliegtuig).

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ludo Mateusen
Ludo Mateusen
14 jaren geleden

Ben benieuwd naar je ervaringen over de volgende twee thema’s

1. Open Source: Win-Lose, Win-Win, or Lose-Lose for the Learning Industry?

2. Can New Media Impact Student Success and Will It?
Ik ben benieuwd naar de ervaringen van de Stanford University colleges(één van de sprekers vertegenwoordigt deze Universiteit) ) die via I-Tunes colleges ter beschikking stelt. Mijn persoonlijke ervaring is dat ik na 5 min. luisteren afhaak…

Pierre
14 jaren geleden

Die sessies zijn op woensdag (voor mij op het moment is dat ‘morgen’). Het zijn plenaire sessies, dus de verwachting is wel dat ik er bij ben.