VIPs in Utrecht

Net als Michel Duijvestijn was ik vanochtend in Utrecht voor de bijeenkomst van de klankbordgroep van het VIP-project waarbij de videotheek van SURFnet wordt herontworpen.
Aan zijn heel uitgebreide beschrijving heb ik eigenlijk niet veel toe te voegen.
Michel zijn samenvatting: ze zijn op de goede weg, maar er valt nog veel te doen. En dat onderschrijf ik wel (beide delen van de zin). Maar een deel van het “nog veel te doen” komt ook wel doordat SURFnet een divers gezelschap aan klanten in de klankbordgroep heeft, met veel verschillende wensen die steeds nét dicht genoeg bij elkaar liggen om ze allemaal te willen vervullen. En het is een klankbordgroep met (ruime) ervaring met video en dus veel mensen die duidelijk weten wat ze willen/vinden/nodig hebben. Geen gemakkelijke klus dus. ;-)

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties