ACTIVBoard krijgt multi-input update

“Promethean, a global leader in interactive learning technology, has taken the lead once again by creating the world’s first multi-input technology designed specifically for the classroom. This new upgrade, which will preview at NECC, transforms your Promethean interactive whiteboard into an ‘Activarena’, allowing true collaboration, project based learning, and small group interaction in the classroom.”

(bron)

Helaas, nog steeds met die pen erbij, maar een update waarmee je met meerdere pennen tegelijkertijd kunt werken is een stap in de goede richting. Zeker als dat een softwarematige update is, want dan verouderen die digitale schoolborden die er nu hangen net iets minder snel.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties