PageRank naar 6

PageRank - Klik voor grotere versie
“Volgens een online onderzoek zou de laatste PageRank update van 30 juli 2008 zijn. Sinds die tijd zou er geen enkele PageRank verandering meer zijn geweest. Tot gisteren… Want sinds 2 april 2009 is er weer veel veranderd met betrekking tot de PageRank.”

(bron)

Ik had er al een tijd niet meer naar omgekeken en onderschrijf voor 200% de opmerkingen die bij het bericht over het gebrek aan ‘waarde’ van het PageRank getal geplaatst worden. Dat gaf ik ook aan toen ik een PageRank van 3 kreeg (na op 5 gestaan te hebben), ik heb al die tijd geen enkel verschil in plek in zoekresultaten gemerkt.
Maar een PageRank van 6 is toch wel leuk natuurlijk, ook als het helemaal niets zegt en bij de eerstvolgende update weer voorbij kan zijn. :-)

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Edwin
11 jaren geleden

Volgens mij was er wel een update in januari: http://www.zbdigitaal.nl/2009/01/teru… ook een in september: http://www.zbdigitaal.nl/2008/09/zb-d

Verder niet zo belangrijk, maar als ik me niet vergis verandert Google ‘m elke drie maanden….