Bridgestone QR-LPD e-Paper


Bekijk de video op YouTube

Via Technologyquestions.com kwam ik bij een filmpje van DigInfo News over de ontwikkelingen rond het ePaper van Bridgestone. De schermen die ze laten zien zijn best groot, voorzien van kleur en (uiteraard) mogelijkheid om er op te schrijven. Eigenlijk niet zo heel indrukwekkend. Vooral niet omdat het scherm dat getoond wordt tamelijk traag oogt, ook al wordt de volgende versie 5x zo snel.

Wel heel relevant vond ik het feit dat ze zich met name ook op bedrijven richten, bijvoorbeeld supermarkten die dit soort papier als “goedkope” (energiezuinige) displayschermen kunnen inzetten. Dat kan voor de benodigde drive zorgen om de technologie door te ontwikkelen zodat kwaliteit en prijsniveau beter in de buurt komt van wat consumenten willen/eisen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
JoG
JoG
11 jaren geleden

Bridgestone Corporation | Diversified Products | Advanced Materials | QR-LPD