Mijn programma deze week

Programma - Klik voor grotere versie

Het is congressenweek deze week, tenminste de komende paar dagen.
Morgen ben ik in Amsterdam bij het “SURFnet Expertiseseminar: Weblectures, de colleges van de toekomst?“. Ik mag dan op de informatiemarkt bij de stand van Echo360 uitleggen waarom we er op dit moment (op kleine schaal) gebruik van maken.

Op woensdag hoef ik niet zo ver, dan ben ik in Eindhoven bij het 2e Onderzoekscongres, Onderzoek & Onderwijs: Onderzoek in de onderwijspraktijk van Fontys. Woensdag mag ik gewoon consumeren, luisteren naar wat anderen al doen op onderzoeksgebied.

Donderdag is dan de dag van UGame-Ulearn in Delft. Ik verzorg daar de sessie “Web 2.0 en het onderwijs op Twittersnelheid”. Er komen naar verwachting 600 deelnemers naar het congres en er hebben zich 165 deelnemers voor de sessie aangemeld. Dus zitten we in de grote zaal. De sessie wordt via ustream gestreamed, ik weer daar nog niet de URL van, maar die plaats ik nog hier.

p.s. en ik weet lekker al wie de mistery speaker is, maar verklap dat natuurlijk lekker niet, dan moet je maar naar Delft komen donderdag. ;-)

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jojanneke
Jojanneke
11 jaren geleden

Tot morgen! :-)
@jojanneke

Pierre
11 jaren geleden

Tot morgen! :-)