Site gespot: Geen woorden maar daken bij Henk van de Scher

Henk van de Scher - Klik voor grotere versie

Ik kom op de website van mijn werkgever niet zo vaak leuke berichten tegen die eigenlijk nergens over gaan. Maar vandaag wel, en omdat het vrijdag is wil ik toch even naar Henk van de Scher – Advertising verwijzen.
Het is een initiatief van twee Fontys-collega’s en bevat foto’s van auto’s met grappige, rare, opvallende slagzinnen.
De site wekt de indruk heel serieus te zijn, maar uit het verhaal op Fontys Online blijkt dat het als grap bedoelt is. Er zitten nu 840 foto’s in de database en je kunt nieuwe foto’s toevoegen en om hulp vragen bij het verzinnen van een slogan.

Leuk voor een uurtje bladeren, zoeken en glimlachen. :-)

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties