Nog mee video streamen op de iPhone


Bekijk video op YouTube
Na het bericht gisteren dat Fring op (o.a.) de iPhone nu ook video kan ontvangen (en op andere toestellen ook kan verzenden) vandaag nóg een live video bericht voor de iPhone: Knocking Live Video (iTunes Link) maakt het mogelijk om live video van de ene iPhone naar de andere te versturen. Blijkbaar zelfs via de 3G verbinding.

Het filmpje hierboven laat zien hoe het werkt. Ik heb het zelf nog niet kunnen testen omdat het nog niet werkt op mijn iPod Touch. Die heb ik namelijk nog niet bijgewerkt naar OS 3.1 en dat is noodzakelijk. Hoewel de iPod Touch geen video kan verzenden (heeft geen camera) kan hij namelijk wel als ontvanger dienst doen. Net als bij Fring is het voor de iPhone video één richting op en slechts naar één gelijktijdige andere gebruiker. Maar het zijn stapjes.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties