Nieuwe iPod Touch is een typisch Apple product


Op TiPb.com staat een goede en heldere review van de nieuwe iPod Touch die onlangs verschenen is. In het filmpje hierboven komen de belangrijkste sterke punten én zwakke punten van het apparaat aan bod. Het is namelijk zeker niet helemaal een iPhone 4 zonder telefoon.
Zo heeft het apparaat, net als de iPhone 4, twee camera’s. Eentje waarmee je 720p video kunt opnemen en eentje waarmee je met FaceTime kunt videoconferencen. Maar foto’s wil je er liever niet mee maken, want in tegenstelling tot de iPhone 4 zijn de foto’s < 1Mbit pixels. Het apparaat is heel dun, maar dat komt deels doordat de accu die er in zit net wat lichter is dan van de iPhone 4. De iPod Touch moet het doen met 256MB geheugen in plaats van de 512MB, in het filmpje wordt gedemonstreerd wanneer je dat merkt. Het zijn allemaal van die "kleine" dingen die er voor zorgen dat je zeker weet dat de iPod Touch versie 2011 weer amazingly beter gaat worden dan die van dit jaar. Maar het is ook zo dat er dus eigenlijk geen enkele concurrent is voor dit apparaat. Een Flip Ultra II HD neemt ook op 720p en beschikt over 8GB intern geheugen. Die kost bij SURFspot.nl nu 169,75 euro. Voor 60 euro meer (229 euro) heb je een 8GB iPod Touch die naast compacte videocamera ook nog iPod is, toegang biedt tot een enorm scala aan applicaties, spellen, online video, elektronische boeken, je agenda, e-mail, ..... Typisch Apple dus. p.s. Het bericht bij TiPb gaat, naast het filmpje dat hierboven staat nog veel dieper in op de verschillende opties van de iPod Touch.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties