De 12 belangrijkste bijdragen van Stephen Downes

Ik overdrijf waarschijnlijk niet als ik zeg dat Stephen Downes een ietwat controversieel persoon is. Zijn keynote in 2007 tijdens de SURF Onderwijsdagen (streaming WMV van die keynote) was zeker niet doorsnee (zie ook deze post van Wilfred Rubens daarover).
Maar Stephen Downes heeft zeker ook een groot aantal vernieuwende en revolutionaire idee├źn voortgebracht op het gebied van onderwijstechnologie. In de sfeer van (ook nu) the Twelfth Day of Christmas, heeft Scott Leslie de volgens hem 12 belangrijkste bijdragen (geschenken) van Stephen Downes op een rij gezet. Niet allemaal bijdragen van dit jaar, een aantal zijn al veel ouder, maar zeker de moeite waard om door te lezen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties