Hoera weer een nieuwe LMS/ELO


Techcrunch maakt melding van het beschikbaar komen van het Canvas LMS (Learning Management System) geleverd door Instructure. Zoals je bij de tablets de nodige “iPad killers” hebt, zo is Instructure een beoogde “Blackboard killer”.
En je zult moeten toegeven dat de parodie op de Apple commercial die je hierboven kunt zien wel grappig is, maar ik vrees dat het ook niet heel veel verder komt dan dat. Ik heb me aangemeld voor een teacher-account op hun testomgeving, maar die aanmelding moet eerst handmatig door hen goedgekeurd worden (zou niet langer dan een paar uur duren). Geen eigen ervaringen met het systeem nog, maar het filmpje dat ik wel al mocht bekijken over het aanmaken van een nieuwe course deed me vermoeden dat het gewoon een dertien in een dozijn omgeving is. Hier zal Blackboard niet heel erg wakker van liggen denk ik.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties