Het is vrijdag!

http://www.youtube.com/watch?v=CD2LRROpph0
Ik moet mezelf er de hele dag al aan herinneren dat het pas vrijdag is en niet zaterdag (dat krijg je met die vrije dagen midden in de week). En hoe kan dat beter dan met een lekker stukje muziek.
De clip is inmiddels op YouTube al 156.885.853 keer bekeken en heeft 3.047.631 stemmen voor niet leuk en “maar” 427.800 stemmen voor leuk gekregen. Daarmee was het de meest gehate clip op YouTube. Van mij mag hij wel hoor. Ik heb wel slechtere muziek op de radio gehoord.
Ik moet wel bekennen dat ik stiekumpjes de cover van Katy Perry mooier vind. Maar dat komt waarschijnlijk vanwege haar duet met Elmo dat ik ook al top vond. 😉

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties