Live draadloos streamen in HD


Het is niet heel goedkoop, zo’n $2.000, maar dan heb je ook wel wat met deze CUBE-150. Het idee is dat je hem aansluit op een HD-videocamera en dan ofwel via WiFi ofwel via 4G (als dat beschikbaar mocht zijn, op dit moment alleen ondersteund in de VS) de video rechtstreeks streamt naar bijvoorbeeld Livestream.com. Het kleine kastje zorgt dan dus voor de encoding van de video en audio, rechtstreeks vanaf de camera.
Zoals gezegd, nu nog niet iets wat je zo als particulier zou kopen lijkt mij. Maar het lijkt er wel op dat live videostreaming opties van smartphones en die van de high-end toestellen steeds dichter bij elkaar komen te liggen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Samsung Galaxy S2
9 jaren geleden

Ziet er wel gaaf uit, alleen zoals je zegt – erg prijzig!