Je iPad tweaken met Cydia tweaks


Het is een filmpje waar je van gaat gruwelen of waar je een paar handige tips uit kunt halen voor gebruik op je iPad. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je je iPad voorzien hebt van een jailbreak. In het filmpje komen 30 tweaks aan bod die je kunt toepassen op een iPad.
Ik gebruik er één van, SBSettings, maar ik zou er zelf niet aan moeten denken om al die tweaks tegelijkertijd op mijn iPad geïnstalleerd te hebben staan. Maar, zoals ik zei: ik vond het leuk om te zien wat er met een paar tweaks mogelijk is. 🙂
(getipt door geohot.us)

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
iPhone 5
9 jaren geleden

Erg gaaf filmpje, bijna iedere tweak kende ik nog niet.
Ga er zeker een aantal op mijn iPad 2 uitproberen.