Het moet niet gekker worden: Bellen met de pen van je tablet


Zijn we net allemaal gewend aan die mannen in een pak die tegen zich zelf lopen te praten op straat, kom Samsung met iets wat nóg zotter is: de stylus voor de 3G versie van de Galaxy Note 10.1 fungeert namelijk ook als Bluetooth microfoon en speaker. Jazeker, het is dus blijkbaar de bedoeling dat je die pen tegen je oor houdt tijdens het bellen. Zoals je als klein kind deed toen je “telefoontje” speelde. Zot zijn ze.
Maar toch…ik zou er natuurlijk wat graag een keer hands-on mee gaan.
(getipt door engadget)

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

Het moet niet gekker worden: Bellen met de pen van je tablet http://t.co/7kvt6TGe #samsung #galaxy