Even druk met Windows 8 op een tablet

Sorry, nog geen tijd voor een uitgebreide post. Daar was/is de dag veel te snel voorbij voor. Sinds vanochtend heb ik de beschikking over een tablet met daarop Windows 8 Pro. Nee, geen Surface, die is er ook nog niet met Windows 8 (alleen met Windows RT), maar een Samsung 700T, de oermoeder van alle Windows 8 tablets.
Ik zal het niet specifiek gaan hebben over de hardware in vergelijking met bijvoorbeeld de iPad, maar het geeft me wél de mogelijkheid om applicaties in een touch-omgeving te testen. Al draaien alle andere Windows 7 applicaties er ook gewoon op (hoewel die dan niet voor touch geoptimaliseerd zijn), dat is het voordeel ten opzichte van de Windows RT versie.
Ik zal hem in ieder geval meenemen naar Dé Onderwijsdagen volgende week in Rotterdam. Frank Thuss zal zijn Surface RT meenemen, als je flitsende hardware wilt zien, is dat een beter voorbeeld, maar hij zal een aantal applicaties niet kunnen draaien die hier wel weer op werken…kortom, genoeg om te vergelijken, bekijken en bespreken. 🙂
Met dank aan Michael Kleine van Microsoft voor het beschikbaar krijgen van de tablet!

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Willem
7 jaren geleden

Op welke dag(en) ben jij op De Onderwijsdagen?
Ik wil die tablet natuurlijk wel even zien!

trackback

Even druk met Windows 8 op een tablet http://t.co/ukaf1HF6