3D Printen met meerkleurige Nylon

Many_NYLON_Pots Richard Horne heeft een interessant weblog en een mooie verzameling 3D printen gerelateerde filmpjes op YouTube. Dit zal dan ook vast niet het laatste bericht zijn van Richard waar ik naar verwijs. Het gaat over het gebruik van een nylon filament in zijn Tantilus en Rostock printers. Hij heeft het filament niet zomaar gebruikt, hij heeft ze eerst in meerdere kleuren geverfd voordat hij aan het printen sloeg. In zijn bericht zie je een groot aantal foto’s van producten, in onderstaand filmpje legt hij uit hoe e.e.a. werkt.

Het filmpje is een beetje saai, de foto’s op de site zijn vele malen mooier. Dit lijkt me kicken voor iemand die zulke kunstwerken wil ontwerpen. Ik kijk er gewoon met bewondering naar.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

3D Printen met meerkleurige Nylon http://t.co/usBoDfRfDi