Een echt mobiele 3D printer wordt getest


Als ik zo’n titel zou lezen, dan denk ik “link bait“, dat is een titel die er alleen staat om me naar het bericht te trekken en dan blijkt het toch niet zo’n “echt mobiele” 3D printer te zijn dan je dacht. Nou, dat hangt een beetje af van wat je mobiel vindt. Ik vind de printer er namelijk op zich toch nog zwaar genoeg uit zien. En je moet je eigenlijk ook wel afvragen wanneer je dit zelf zou willen gaan gebruiken. Immers, hoe vaak zit je in de bus of loop je over straat, terwijl je een 2D printer bij je hebt, die op dat moment aan het printen is!? Nee, inderdaad, ik kan me ook niet herinneren dat ik dat al eens gedaan heb.
Toch is dat wat ze hier doen. Een aangepaste 3D-printer, voorzien van accu, wordt terwijl hij aan het printen is, mee op stap genomen. Het blijkt dat het printresultaat er nog steeds heel goed uit ziet.
Waarom? Nou, niet alleen om te zien of het kon. De ontwerpers kregen een uitnodiging voor een DIY Fare en wilden hun eigen printer meenemen. Maar ja, dan moet die wel mobiel zijn. En zelfs de Up! Mini, hoewel compact, snel in te pakken en op te bouwen, valt niet onder die categorie. En van het een kwam het ander. Mooi.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

Een echt mobiele 3D printer wordt getest http://t.co/e9pcbnCtrn