Presentatie – Weblectures: de docent voortaan alleen nog maar in blik?


Vandaag heb ik een presentatie verzorgd getiteld “Weblectures: de docent voortaan alleen nog maar in blik?” bij de Algemene Ledenvergadering van de Gebruikersvereniging [email protected]!, de leeromgeving waar ook Fontys gebruik van maakt.
Ik ben ingegaan op een aantal van de resultaten van mijn promotieonderzoek, maar heb daarnaast het gebruik van die “recorded lectures” (integrale opnames van lessen) ook vergeleken met het gebruik van video binnen MOOC en (nog zo’n populair ding) de Flipped Classroom.
Helaas, geen opname van de sessie, maar hierboven wel het presentatiebestand.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

Presentatie – Weblectures: de docent voortaan alleen nog maar in blik? http://t.co/VbvWC54HU7