Flipboard voor Windows 8.1


Goed nieuws voor mensen met een Windows 8.1 tablet/hybrid: Flipboard heeft nu ook een versie van hun populaire applicatie uitgebracht voor Windows 8.1.
In de video hierboven zie je een demonstratie van de applicatie en toelichting door de makers. Dit is het soort applicaties dat Windows 8 heel erg nodig heeft willen ze ooit gezien worden als een volwaardig platform voor tablets. Het zijn van die “Wauw, wat mooi” applicaties die daarnaast ook nog eens goed gebruik maken van de mogelijkheden van de omgeving, zoals het gebruik van live tiles.
Nice.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] Goed nieuws voor mensen met een Windows 8.1 tablet/hybrid: Flipboard heeft nu ook een versie van hun populaire applicatie uitgebracht voor Windows 8.1. In de video hierboven zie je een demonstratie van de applicatie en …  […]