Sync update maakt de app op iPad/iPhone nu ook echt nuttig

2013-11-22 20.13.24 Toen ik 10 dagen geleden over Bittorrent Sync schreef gaf ik aan dat de iPad/iPhone app nog niet echt uitontwikkeld was. Zo hadden ze de “Openen in…” functionaliteit nog niet geïmplementeerd. Vandaag is er echter een update uitgekomen waarmee dat wél kan. En daarmee kun je ook andere bestanden (bijvoorbeeld videobestanden) die je met Sync vanaf een PC synchroniseert naar je iPad ook openen in de daarvoor geschikte applicatie.
Het werkte lekker snel via mijn interne netwerk en voor mij is het nu in ieder geval een manier die ik eens een tijdje uit ga proberen om (met name) video’s die ik op mijn laptop download (denk bijvoorbeeld aan de video’s die ik download voor de Statistiek MOOC die ik volg) op mijn iPad te krijgen. Nice.
Je kunt de applicatie hier downloaden, de app voor iOS staat hier.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

Nice! Bittorrent Sync update maakt de app op iPad/iPhone nu ook echt nuttig http://t.co/zib5a72PBY via @ICTOblog

trackback

Sync update maakt de app op iPad/iPhone nu ook echt nuttig: Toen ik 10 dagen geleden over Bittorrent Sync sch… http://t.co/GcDm3Vy9SP