Wat is het REC:all project?

REC_allFormeel is het REC:all project inmiddels afgelopen. Vorige week in Brussel was de laatste F2F workshop, gisteren was de laatste online workshop. Maar dat betekent (natuurlijk) niet dat het allemaal ineens ophoudt. Zo is er een goed gevulde website in de lucht gebracht. Zie bijvoorbeeld dit overzicht van video’s met opnames van online webinars. Wil je eerst weten wat het REC:all project eigenlijk is? Kijk dan even naar de bovenstaande video van zo’n 3 minuten waarin Clive Young (University College London, UK) en Sylvia Moes (Vrije Universiteit Amsterdam) kort uitleg geven over het project.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

Wat is het REC:all project? http://t.co/liwru0OLDs