Ontploffende watermeloen op 2500fps


Waarom een filmpje met een ontploffende watermeloen (het mooie stukje start op 1 minuut 20)? Omdat het woensdagochtend bijna 7 uur is en ik al ruim een uur mails heb zitten wegwerken? Of omdat dit nog maar weer eens laat zien dat bijna alles interessant kan worden als je het op hoge snelheid vast kunt leggen en daarna vertraagd afspeelt. Kijk bijvoorbeeld maar eens hoe lang het duurt voordat de knul in de video reageert op de explosie. Zelfs nadat stukken van de meloen hem raken zit hij nog stil, iets wat op de normale beelden niet te zien is.
Onderstaande compilatie gemaakt met de iPhone 5S (beetje NSFW) laat zien dat je ook met 120fps al aardige effecten kunt bereiken:

http://youtu.be/m1oPXehwpdw
(getipt door Mashable)

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties